hit tracker
ΕΕΤΕΜ - Μηχανικοί Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
in

Μηχανικοί Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Ο χώρος συνάντησης των μηχανικών

ΕΕΤΕΜ

Last post 04-01-2012 12:53 by GEO. 97 replies.
Page 1 of 7 (98 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 05-15-2009 15:04

ΕΕΤΕΜ

Θα ήθελανα ρωτήσω σχετικά με την ΕΕΤΕΜ.Έχω γραφτεί εδώ και ένα χρονο αυτο το μήνα τον κλείνω πηγα να πληρώσω τη συνδρομή  για τν επόμενο χρόνο στον αντιπρόσωπο στον νομό μου και μου είπε οτι δν είναι απαραίτητο τώρα μεσα σε 3 χρόνια πρέπει.δν είναι ετήσια η συνδρομή?

• 05-15-2009 18:04 In reply to

Re: ΕΕΤΕΜ

Φιλε μου δεν ξερεις

Τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα

Μικρος στις διαδηλωσεις τους πεταγα σαπιες ντοματες και κλουβια αυγα.
  • 05-15-2009 20:51 In reply to

λεγε ρε φιλε
  • 05-15-2009 22:12 In reply to

Αυτός που στο είπε προφανώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, η εγγραφή είναι ετήσια και πρέπει όλοι να την πληρώνουμε γιια να έχουμε μετά και δικαίωμα να κρίνουμε και να ζητάμε.Απο ποίο νομό είσαι αν επιτρέπεις?

"Το μεγαλείο ενός έθνους και η πρόοδος
    στις ηθικές αξίες κρίνεται από τον τρόπο
    που φέρεται στα ζώα"
    -Μαχάτμα Γκάντι
  • 05-17-2009 23:26 In reply to

Ρε παιδια

Η ΕΕΤΕΜ στην  τελευταια πορεια μοιραζε ενα  φυλλαδιο με βαρυγδουπες ενεργειες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΕΜ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για την πορεια αυτων των ενεργειων τους. ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ να τους δωσω email και αριθμο μητρωου.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ............... ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ

• 05-18-2009 0:05 In reply to

Η ΕΕΤΕΜ θα μπορούσε τώρα που είναι περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων και σε λίγο καιρό θα συμπληρωθούν τα μηχανογραφικά να προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στο κλάδο ασκώντας τεράστια πίεση σε κυβέρνηση,δημάρχους και καθηγητές των ΤΕΙ που όλοι σιωπούν προκλητικά και ύποπτα.Να δημοσιοποιήσει σε ευρύτατη κλίμακα ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όχι με απλή ανακοίνωση όπως κάνει συνήθως που δεν την μαθαίνει κανείς,γιατί δεν δημοσιεύεται πουθενά, αλλά πληρώνοντας σε όλα τα μέσα ενημέρωσης,για να τους αναγκάσομε ν'ανοίξουν επιτέλους το στόμα τους και να πάρουν όλοι θέση για το πρόβλημα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους όλοι [κυβέρνηση,κόμματα,δήμαρχοι,καθηγητές των ΤΕΙ ]που θέλουν φοιτητές στα ΤΕΙ αλλά σιωπούν για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.Για να ξεσκεπασομε επιτέλους την υποκρισία τους κυρίως των δημάρχων που δεν έχουν βγάλει μία ανακοίνωση συμπαράστασης για τα επαγγελματικά δικαιώματα τόσων χιλιάδων παιδιών που αφήνουν τα χρήματά τους στην περιοχή τους,για να είναι άνεργοι στη συνέχεια και όμηροι των συντεχνιών.
  • 05-18-2009 3:49 In reply to

Ρε παιδια,.διαβαζω οσα λεγονται εδω στη σελιδα για την ΕΕΤΕΜ και εχω ¨φρικρειιιιι¨,..σοβαρα τωρα...εγω δεν ειμαι ειδικος στο θεμα αλλα σε κανα 3-4 μηνες θα εγγραφώ για να παρω αριθ. μητρωου κτλ για να κανω εναρξη,...Νομιζα κ συμφωνα με αυτα π εχω διαβασει απο το τεχνικο βημα οτι εχουμε μια καλη αντιπροσωπευση και οτι κανουνε-με οτι καλυτερο για την αναδειξη των προβληματων και προασπιση των συμφεροντων μας,..ΤΩΡΑ δεν ξερω τι να πω? ειμαι σωστος ή μιπως τελειως εκτοοος???Wink

• 05-18-2009 7:41 In reply to

Δεν εχεις παρα να παρακολουθησεις τις ενεργειες της ΕΕΤΕΜ για τους επομενους 3-4 μηνες μεχρι που να εγγραφεις για να δεις και να διαπιστωσεις και μονος σου ποσο μεσα και εντος εισαι.

• 05-18-2009 9:16 In reply to

Δυστυχώς η ΕΕΤΕΜ δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα αυτά που θα περιμέναμε να έχει κάνει. Ασχολείται με μικροκομματικά τη στιγμή που ο κλάδος καίγεται. Το γεγονός ότι ο σύλλογος φορτιγατζίδων έχει πιο ισχυρή παρουσία από την ΕΕΤΕΜ είναι ενδεικτικό. Η ηγεσία της ΕΕΤΕΜ φέρει μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη υπό την έννοια ότι δεν μας κάλεσε ποτέ, έστω και μέσω του Τεχνικού Βήματος, να συνεισφέρουμε σε κάποια δράση, ακόμα και οικονομικά. Θα το κάναμε. Έχει ευθύνη και για πολλά άλλα, όπως π.χ. δικαστικές αγωγές που δεν προχώρησαν, αδιαφορία κλπ. Τα μέλη έχουν επίσης τη δική τους ευθύνη λόγω της αδιαφορίας τους η οποία βέβαια επηρεάζεται, ως ένα βαθμό, και από την ίδια την ΕΕΤΕΜ.

Παρά όμως τα όσα λάθη έχουν γίνει  όλα τα μέλη πρέπει να στηρίξουμε την ΕΕΤΕΜ  για να μπορούμε να έχουμε κάποιο λόγο αλλά και για αυτά που κάνει (θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα αλλά έστω και αυτά κάτι είναι). Το ότι καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορούμε κιόλας.

Επίσης, πρέπει να αλλάξουν άμεσα την ιστοσελίδα τους. Είναι για τα πανηγύρια. 

• 05-18-2009 14:22 In reply to

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?

Η ΕΕΤΕΜ έχει τέτοια χάλια λόγω των μελών της ή τα μέλη κατάντησαν έτσι επειδή η ΕΕΤΕΜ είναι όπως είναι?

Η ιστοσελίδα της ΕΕΤΕΜ είναι εντελώς της πλάκας! Και κανείς δεν κάνει τίποτε για αυτό. Ας μην διαμαρτύρονται μετά αν κανείς δεν πληρώνει συνδρομές..

www.epas-epal.blogspot.com
  • 05-18-2009 14:30 In reply to

Η ουσια ομως ειναι και παραμενει μια.

Εισαι επι ξυλου κρεμαμενος οπως και να εχει.

Ελπιζω αυτην την φορα να κανουν γνωστο ποτε θα κανουν τις εκλογες στην ΕΕΤΕΜ για να καταθεσω υποψηφιοτητα , και οχι να μας ενημερωσουν εκ των υστερων οτι να καναμε εκλογες και βγηκαν αυτοι. οι γνωστοι αφαντοι και ριζωμενοι στις καρακλες τους

• 05-18-2009 14:39 In reply to

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα και αντίστοιχα χωρίς να θέλω να πικάρω κανένα, θα σταθώ μόνο στο οικονομικό μέρος και θα πω στον προηγούμενο φίλο (Epas-Epal)  πως δίχως χρήμα δε μπορείς να αγοράσεις ούτε ...... όνειρα, πόσο μάλλον να εκπροσωπήσεις επάξια δεκάδες χιλιάδων μελών σου σε ανένδοτο αγώνα, την ώρα που το καλημέρα και μόνο σε καλό δικηγόρο στοιχίζει χρυσάφι!!  Δε συμφωνώ ούτε με την τακτική της ΕΕΤΕΜ αλλά ούτε και των κακοπληρωτών συναδέλφων και στο φινάλε εγώ και όσοι άλλοι πληρώνουμε τι είμαστε; τα κορόιδα ή οι μαλάκες της παρέας;  

• 05-18-2009 14:40 In reply to

Να γίνει παράταξη bloggers ή "ANΩΤΑΤΑ ΤΕΙ"

• 05-18-2009 14:50 In reply to

Κατα εμε το θεμα ειναι πολυ σοβαρο, για να το διακωμοδουμε ετσι.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

και ισως και αυτοι οι κυριοι θα πρεπει να κανουν κατι για να πεισουν οτι θα πρεπει να πληρωνουν τις συνδρομες τους, οτι τα χ λεφτα που δινουν καθε χρονο πιανουν τοπο και εχουν αντικρυσμα .

• 05-18-2009 14:55 In reply to

Πόσο κοστίζει ρε φίλε μια ιστοσελίδα? Θα μας τρελάνεις?

Οι άνθρωποι είτε βαριούνται που ζούνε είτε έχουν σκοπιμότητες να μένει η κατάσταση ως έχει είτε είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Και στο λέει ένας που δεν έχει κανένα όφελος από τα ΕΔ των αποφοίτων ΤΕΙ

Page 1 of 7 (98 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
© 2009 engineertech.gr