hit tracker
Συναντήσεις - Ψηφοφορία - Μηχανικοί Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
in

Μηχανικοί Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Ο χώρος συνάντησης των μηχανικών

Συναντήσεις - Ψηφοφορία

Last post 09-21-2010 23:13 by PARIAH7. 76 replies.
Page 1 of 6 (77 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 05-19-2009 21:40

Συναντήσεις - Ψηφοφορία

Locked Reply Contact

Όπως όλοι θα έχετε προσέξει από την αναφορά στην Home page , στις 30/5/2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 , κανονίσαμε συνάντηση συζήτησης των προβλημάτων του κλάδου μας , αλλά και μιας πρώτης γνωριμίας των μελών του forum.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Caravel στην Αθήνα.

Ελπίζω να είστε όλοι εκεί (ή τουλάχιστον όσοι μπορείτε)!Big Smile

Τι γνώμη έχετε για τις συναντήσεις ?

Ένα μίνι poll για να δούμε αν τις συναντήσεις τις κάνουμε εμείς για εμάς ή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους (έστω και λίγο).

Επίσης καλό θα ήταν να γράψετε και την άποψη σας ή τυχόν παρατηρήσεις.

• Πολύ σημαντικές , βοηθούν στην ενημέρωση όλων αλλά και στην συσπείρωση (52.5%)
    • Έχω έρθει, τις θεωρώ χρήσιμες , αλλά χρειάζονται βελτίωση (12.5%)
    • Δεν γνωρίζω , δεν έχω έρθει ποτέ (7.5%)
    • Δεν γνωρίζω, δεν έχω έρθει λόγω απόστασης , αν και θα ήθελα (25%)
    • Δεν έχουν κανένα νόημα και ίσως είναι αρνητικές για τον κλάδο, δεν πρόκειται να έρθω ποτέ (0%)
    • Άλλο (2.5%)
    • Total Votes: 40
    • Voting Ended: 27/08/2009
    "Το μεγαλείο ενός έθνους και η πρόοδος
    στις ηθικές αξίες κρίνεται από τον τρόπο
    που φέρεται στα ζώα"
    -Μαχάτμα Γκάντι
  • 05-19-2009 23:22 In reply to

Re: Event 30 Μαϊου στο Caravel - POLL

Επίσης να προσθέσω οτι εδώ μπορείτε να προτείνετε θέματα προς συζήτηση, έτσι ώστε να φτιαχτεί από εσάς όλους η ατζέντα της συνάντησης.
    που φέρεται στα ζώα"
    -Μαχάτμα Γκάντι
  • 05-20-2009 13:21 In reply to

καλημερα,...να σε ρωτησω γιατι οπως βλεπεις ειμαι και καινουριος στο forum για την συναντηση..αν μπορεις να μ πεις λεπτομερειες γιατι θελω να ερθω αλλα δεν ξερω ακριβως περι τινος προκειται..αν θες στηλε και μυνημα priv,..Σ ευχαριστω...

• 05-20-2009 15:35 In reply to

Οι συναντήσεις που κάνουμε κατά καιρούς ξεκίνησαν πριν κανα χρόνο περίπου, και κανονιζόταν μέσω του blog του atei. Τα άτομα που μαζεύονταν ήταν μηχανικοί ΤΕ οι οποίοι ενημερωνόντουσαν από το blog, αναγνώστες δλδ. Ο λόγος των συναντήσεων ήταν και είναι η άμεση επαφή με σκοπό να ανταλάξουμε απόψεις  πάνω στα προβλήματα του κλάδου μας και να αποφασίσουμε ανάλογες κινήσεις. Για να καταλάβεις η αγωγή και το στήσιμο του forum αποφασίστηκε στις συναντήσεις αυτές. Επίσης υπάρχει και μια ενημέρωση για τις τρέχοντες εξελίξεις , η οποία δεν γίνεται απο εδώ μέσα για ευνόητους λόγους.

Οπότε καλό είναι να έρθεις έτσι ώστε να συμμετέχεις κι έσυ ενεργά πλέον , καταθέτοντας τις προτάσεις σου πάνω στα προβλήματα που όλους μας αφορούν συμβάλλοντας σε αποτελεσματικότερες λύσεις.

Καλό το Blog , καλό το forum, αλλά οι λύσεις δεν δίνονται μέσα από την οθόνη και το πληκτρολόγιο, θέλει αγώνες , θέλει κίνηση για να παραχθεί έργο, αλλιώς αποτέλεσμα δεν θα δούμε...

που φέρεται στα ζώα"
    -Μαχάτμα Γκάντι
  • 05-20-2009 17:40 In reply to

Ακριβώς όπως τα λέει ο Pariah7 είναι με μία διευκρίνηση. Μην νομίζεις πως θα είμαστε με κουστουμια, φυλλάδια, προκηρύξεις, υφος μεγαλοδιδακτορα κοκ. Τζιν, Τ-shirt, καφεδάκι και παρειστικο κλίμα απεικονίζουν πιιο σωστά τις συναντήσεις μας. Είναι συνάντηση από όλους τους Μηχανικούς ΤΕ για όλους τους Μηχανικούς ΤΕ ...

Ο καιρός γαρ εγγύς...
  • 05-20-2009 18:37 In reply to

Πως είναι στους παραταξιακούς πάγκους των φοιτητών-συνδικαλιστών;

Ε, καμία σχέση! Big Smile

• 05-20-2009 23:38 In reply to

Οπότε οπως καταλαβα σκαω χαλαρα λες και παω για καφεδακι με την παρεα..!!Wink πολυ καλη η κινηση και συμφωνω με οσα ειπατε οτι πρεπει να δινονται λυσεις "ενεργα". δεν  ξερω κανεναν αλλα θα σας βρω ευκολα (ΥΓ δεν εχω παει παλι στο caravel) φανταζομαι αλλα και ετσι να μην γινει αν δειτε καποιον να ψαχνεται ρωτηστε τον...Big Smile
  • 05-22-2009 23:02 In reply to

Ενώ εδώ και 4 μέρες μπαίνουν στο forum αρκετά μέλη, παρατηρώ οτι ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να ψηφίσουν , να διαπιστώσουμε τελος πάντων κι εμείς αν ενδιαφέρεται κανείς για τις συναντήσεις. Ενώ πολλοί εδω μέσα είστε λαλίστατοι και προτείνετε δράσεις , παροτρύνετε τον κόσμο και τους άλλους για οργάνωση και  κινητοποιήσεις , οχι μόνο αδιαφορείτε για τις συναντήσεις , αλλά ουτε καν προτείνετε κατι άλλο σαν τρόπο δράσης. Ο λόγος που κάναμε αυτό το poll είναι για να διαπιστώσουμε το ενδιαφέρον σας , το πραγματικό ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του κλάδου. Τι να πω? μετα μην κλαίγεστε!

που φέρεται στα ζώα"
    -Μαχάτμα Γκάντι
  • 05-23-2009 0:33 In reply to

το πολυ το κυριε ελεησον παντος το βαρεθηκε και ο παπας.

αν  δεν βρεξεις πισινο ψαρι δεν πιανεις

αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν  κανεις .

νομιζω οτι τα παραπανω ειναι πολυ χαρακτηριστικα

Μικρος στις διαδηλωσεις τους πεταγα σαπιες ντοματες και κλουβια αυγα.
  • 05-24-2009 14:06 In reply to

Πολύ σωστά, πρέπει να συναντηθούμε. Θα κάνω το παν να πάρω άδεια από το στρατό (γιατί υπηρετώ αυτό το καιρό). Το Caravel όμως που είναι γιατί στο Google Earth μου βγάζει 6 στην Αθήνα Divani Caravel Hotel.

• 05-24-2009 21:07 In reply to

φιλε aleko αυτο  που σου βγαζει ειναι..Wink ετσι ειναι κανονικα περασμενο μεσα σε χαρτες..θα τα πουμε εκει..
  • 05-24-2009 21:13 In reply to

alekoskit:

Το Caravel όμως που είναι γιατί στο Google Earth μου βγάζει 6 στην Αθήνα Divani Caravel Hotel.

http://www.divanis.com/caravel/arealocation-en.htm
  • 05-25-2009 13:39 In reply to

Επειδή είμαι από παραμεθόριο περιοχή, δεν μπορώ να παραβρεθώ στην συνάντησή μας.

Αλλωστε δεν δίνονται και άδειες από την στιγμή που προκηρύχθησαν εκλογές.

Τα στοιχεία μου είναι γνωστά σε μέλη μας,  και δηλώνω μαζί σας στις αποφάσεις.

Καλή αρχή !!!

Στην αρχή γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, μετά νικάς (Μαχάτμα Γκάντι)
  • 05-25-2009 13:56 In reply to

Επειδή βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με τον συνάδελφο fraafr κ δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ σε αυτή την συνάντηση δηλώνω με τη σειρά μου την συμπαράσταση στις αποφάσεις σας κ θα ήθελα να ενημερωθώ για τις όποιες εξελίξεις παρθούν.

• 05-25-2009 14:12 In reply to

Στην συγκεκριμένη συνάντηση δεν μπορώ να παρευρεθώ λόγω ταξιδιού στην επαρχία.

Έχω ενημερώσει τον SPR  και διατηρώ επαφή και επικοινωνία.

Έχω πει την γνώμη μου για τις συναντήσεις, συμμετείχα στην τελευταία

και σκοπεύω να συμμετέχω και στις επόμενες.

Είμαι κι εγώ μαζί σας στις αποφάσεις και θα επικοινωνήσω για ενημέρωση μετά από την συνάντηση.

Page 1 of 6 (77 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
© 2009 engineertech.gr